Stichting Houtense Hodoniemen

Onderzoekt straatnamen, boerderijen, onroerend goed en adellijke families in Houten en omgeving

Gastenboek

Welkom bezoeker van deze website. Heb je een aanmerking, opmerking, compliment of andere vraag die je hier in het openbaar wilt stellen. Doe dat dan gerust dan proberen wij er een antwoord op te geven.

Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Rinke Vos
25-04-15 15:08:14
Hoi Sander,

Erg leuke site! Hier kan je heel veel mensen een plezier mee doen. Lekker doorgaan!
Willy Kruijssen
22-03-15 10:57:17
Hoi Sander,

heel interessant wat je aan het opzetten bent. Je zult begrijpen dat ik vooral in de straatnamen in Schalkwijk geïnteresseerd ben. Want bijvoorbeeld de Pothoek en de Pothuizerweg, verwijzen die naar pottenbakkerijen ? of heeft het met pot stallen te maken ? Ik ben benieuwd en
heel veel succes met je verdere ontwikkelingen.
Addy Firet
09-12-14 14:48:16
He Sander,
Wat leuk nu zo'n mooie actuele website. Ook grappig om je tweets hier te lezen. Wil men van het Houtense iets weten, straten of pleinen? Vergeet dan niet om Sander van Scherpenzeel in te seinen. Ik ben trots op je!
HENK van Scherpenzeel
08-12-14 21:20:38
Ha Sander,
Ik ben trots op je. Ik doe het je niet na. Ik wens je nog heel veel succes met al je archiefonderzoek. Het is je lust en je leven. Ga zo door!
Geraldine de wit
07-12-14 22:44:53
Hoi Sander,

Een indrukwekkend stukje werk heb je geleverd. De foto's die je gemaakt hebt geven direct de sfeer weer en dat ziet er goed uit. Het is mooi om stil te staan bij straatnamen, dat doe ik niet dagelijks maar door de achterliggende informatie gaat er opeens een nieuwe wereld voor mij open en dat is verrassend.
Ik zal je blijven volgen.

Groet, Geraldine
Tonen: 5  10   20